BEC Bio Energy Corporation

Het topbedrijf van de orgontechnologie Een website van Karl Hans Welz, uitvinder van de orgongeneratoren® (chigeneratoren®), de orgonite® materialen en de orgonradionik
Karl Hans Welz, P.O. Box 1298, Woodstock, GA 30188 U.S.A.

radionics devices Espanollife force germanchi generators portuguesradionics englishchi energy romanianpsionics deutschchi machines italianoorgone energy magyarradionics francaiseloptic energy japanesepsionics devicesschweizpsionics devices russianchi energy english

De kortste afstand tussen twee punten is een structuraalverbinding™

Orgonradioniktoestellen voor
   versterking en opbouw van de creativiteit, intelligentie en
          buitenzintuiglijke waarnemingen
         conditie, succes in topsport en bodybuilding,
              beroep, zakelijke en financiële aangelegenheden,
                   persoonlijke relaties alsmede
                        positieve permanente oplossingen!

Home Catalogus Chigeneratoren® en Orgonradionik

De navolgende toepassingsvoorbeelden zijn een samenvatting van persoonlijke ervaringen van de vele trotse bezitters van chigeneratoren®, orgonradionik™ toestellen en powerradionikprogramma’s. .

Klik hier op de verbinding van uw keuze m.b.t. meer informatie. Uiteraard zult u zelf nog veel meer toepassingen ontdekken.

Aafweer van aanvallen

DOR

Rechtszaken / rechtsgedingen

Artistieke inspiraties

Politiek succes

Algemeen welzijn

Elektrosmog

Gewichtscontrole

Landbouw

Populariteit

Anhechtingen
Energie Kansspel Wettig problemen Vluger leren
Evenwicht Aardstralen Huisplanten Liefdesrelaties

Bescherming en afweer

Uitstralingskracht

Gezin / familie

Huisdierene

Magie

Psychisch evenwicht

Buitenzintuiglike waarneming Conditie Huitverzorging Management

Sport

Beïnvloeding Vloeken Topprestaties bij het sporten Marketing Ruzie en tweedracht
Beroep Vriendschap Intelligetie

Meditatie

Verbeteren van de werksfeer

Bedrijfsadvisering

Tuin

Intuitie

Musiek Vervloekingen,
verwensingen
Relaties Hersenfrequenties Kinderen Neurolinguistisch programmeren (NLP) Vitaminen
Bodybuilding Geld Kruiden Voedings-supplementen Water optimeren
Charisma Zaak Cliëntele Persoonlike uitstraling Wellness

Op deze manier kunt u de orgon-radionik in uw voordeel toepassen.

Het is geenszins toevallig dat u deze catalogus juist nu leest; overeenkomstig de aloude geestelijke wet van de resonantie (“het gelijke wordt door het gelijke aangetrokken”) heeft u deze informaties gevonden die voor u en uw vrienden en kennissen het begin van steeds toenemend succes,slagen en geluk kunnen betekenen.
Navolgende informaties kunnen u beslist helpen om van uw leven veel meer te maken dan u tot nu voor mogelijk hebt gehouden. Hier gaat het namelijk om eenvoudige en zeer machtvolle instrumenten, waarmee u uw leven in eigen hand kunt nemen – mits u uiteraard bereid bent om u te openen voor een nieuwe technologie en haar ook in uw voordeel te gebruiken.
Het maakt niet uit of het geestelijke ontwikkeling, stressvermindering, welvaart, persoonlijke en zakelijke relaties, studie, opleiding, sporten of een of ander terrein betreft, waar u veranderingen of verbeteringen wenst – met deze instrumenten bent u thans in staat om effectief, duurzaam en vooral positief op uw levensomstandigheden invloed uit te oefenen.

Vraagt u zich eens eerlijk het volgende af:

 Word u door anderen bewonderd? Of bent juist u degene die anderen om hun successen benijdt?
 Bent u een voorbeeld voor anderen? Of wenst u soms iemand anders te zijn?
 Wees eerlijk: Bent u een stralende charismatische persoonlijkheid? Of beschouwt u zich eerder als vaag, kleurloos en “middelmatig“?
 Hebt u het gevoel dat u reeds over het zenit van uw leven heen bent? Of bent u van mening dat vele gelegenheden slechts erop wachten om door u aangegrepen te worden?

Keert u zich nu een moment in uzelf en denkt u aan al die goede dingen die u zich zou willen wensen:

  voldoende geld om in welvaart te kunnen leven
 een vervullende partnerschap
 beroepsmatig aanzien en succes
 de erkenning die en het respect dat u verdient
 een gelukkige hand in al uw zakelijke aangelegenheden
 reizen naar exotische plekken
 misschien een huis aan de zee of
 de rode sportwagen die u zich reeds als kind heeft gewenst...
 en vooral ook innerlijke vervulling, spirituele verdere ontwikkeling en psychische balans

Stellig weet u zelf het beste wat u gaarne van uw leven wilt hebben.

Kijkt u in gedachten een moment in uw vrienden- en kennissenkring rond: sommigen (een paar…) lijken het geluk compleet te hebben gepacht en ze lopen gewoon van energie en daadkracht over. Het wekt de indruk alsof hen bijna alles onmiddellijk lukt… Anderen (vermoedelijk een paar meer...) zwoegen om “in het zweet huns aanschijns“ voor zich en hun gezin net even het noodzakelijkste te verkrijgen.
Waarin ligt hier het verschil?
Het is het opwekken van en het omgaan met levensenergie!
Het verschil ligt in het opwekken van levensenergie en eveneens daarin hoe u met haar kunt omgaan. Doorgaans wekken we onbewust levensenergie op. Maar juist het bewuste en doelgerichte toepassen van levensenergie is heel vaak beslissend t.o.v. succes en mislukking in het leven!

Het bewuste opwekken en doelgerichte toepassen van deze levensenergie was te allen tijde een kennis die aan de gemeenschap werd onthouden. Elke schaapherder wenst nu eenmaal een zo groot mogelijke kudde gedweeë schapen te bezitten!
Nu is de tijd gekomen dat u beslist op welke kant van de omheining, waarin uw kudde schapen vertoeft, u toekomstig wilt staan...
U kunt uw leven zelf in de hand nemen – wanneer u maar wilt. Het ligt thans aan u om de deur tot een nieuwe, succes belovende en gelukkigere toekomst ver open te gooien. Uiteraard is ook bij de toepassing van deze nieuwe technologie een minimum aan tijd en oefening noodzakelijk en normaliter kunt u reeds na heel korte tijd – doorgaans binnen een paar weken – sucessen bereiken waarvan u tot nu slechts durfde te dromen. De positieve effecten van de hier aangeboden toestellen op uw eigen lichaam ervaart u al binnen weinig dagen. Inderdaad kan het leven een volledig succes zijn als men het niet verslaapt! Thans kunt u met ons aan het waarschijnlijk grootste avontuur van uw succesvol leven beginnen! De nieuwe Chi-generatoren en orgon-radionik apparaturen maken het mogelijk!

Magie voor iedereen, resultaten voor iedereen !!!   Hier is onze catalogus

© 1996 Hyper Space Communications & Technologies Inc.