#1 in Orgonradionik en Chi-Technologie

BEC Bio Energy Corporation

Het topbedrijf van de orgontechnologie Een website van Karl Hans Welz, uitvinder van de orgongeneratoren® (chigeneratoren®), de orgonite® materialen en de orgonradionik
Karl Hans Welz, P.O. Box 1298, Woodstock, GA 30188 U.S.A.

radionics devices Espanollife force germanchi generators portuguesradionics englishchi energy romanianpsionics deutschchi machines italianoorgone energy magyarradionics francaiseloptic energy japanesepsionics devicesschweizpsionics devices russianchi energy english

De kortste afstand tussen twee punten is een structuraalverbinding™

Orgonradioniktoestellen voor
   versterking en opbouw van de creativiteit, intelligentie en
          buitenzintuiglijke waarnemingen
         conditie, succes in topsport en bodybuilding,
              beroep, zakelijke en financiële aangelegenheden,
                   persoonlijke relaties alsmede
                        positieve permanente oplossingen!

Home Catalogus Chigeneratoren® en Orgonradionik

Toestellen en toebehoor

De Chi-generatoren® zijn toestellen waarmee us u en anderen met Chi energie (levensenergie, orgon, prana) kunt opladen. Met de Chi-generator® kunt u uiteraard ook al uw werking op afstand met de noodzakelijke energie verzorgen, wanneer u bijvoorbeeld magisch werkt, een van de conventionele radionik toestellen (zonder ingebouwde orgon-generator®) toepast of een van onze radionikprogramma’s op uw computer wilt laten draaien.
De Welz Chi-generatoren®: de goedkoopste modellen van de JU 99 serie, de toestellen van de LPOG serie en voor sporters en bodybuilders de Performer 2400.

Performer 2400 = Heavy Duty gespecialiseerde toestel voor topsport, fitness training en bodybuilding
De Welz chigenerator® is het resultaat van een fascinerende nieuwe technologie. Dit toestel garandeert u een technologisch voordeel dat in eerste lijn zeer gewaardeerd wordt door sporters. Door massieve en gerichte toevoer van chi-energie kunnen geweldige prestaties ten zeerste gevorderd worden. Sommige sporters noemen de Performer 2400 niet voor niets een „energetische steroïde“ dat bovendien helemaal wettig is. Deze uitgelezen toestellen kunnen doorslaggevend zijn voor uw succes op alle gebieden, vooral wanneer ze met het powerradionik programma worden ondersteund.

performance enhancing equipment

Performer 2400 = gespecialiseerd toestel voor geweldige prestaties

De Performer 2400 is de geheime tip voor sporters die met wettige methodes topprestaties willen bereiken: Hij kan het geheim van het succes bij de sport betekenen, een geheim dat gebaseerd is op de aloude kennis van chi, de levensenergie. Daarmee kunt u uw sportprestaties maximaal opvoeren zonder te hoeven toevlucht te nemen tot onnatuurlijke, onwettelijke en bovendien bewijsbare doping.
De Performer 2400 is een toestel dat u verzekerd van een permanente verzorging met de uw prestaties opvoerende chi-energie waarmee u uw lichaam en geest aan uitstekende sportprestaties kunt helpen. Steroïden en andere dopingmethodes met hun makkelijk op te sporende chemische residu’s behoren zodoende tot het verleden.
Of u zich nu hoofdzakelijk bezig houdt met topsport, bodybuilding of fitness training – de twaalf precisie-frequentie-instellingen van de Performer 2400 leveren u een maximale sortering t.o.v. alle eisen waarmee u elke situatie doelgericht kunt beheersen.
U zult voor dit helemaal op bioenergie-technologie gebaseerde toestel beslist warmlopen en gelijktijdig kunt u van een aanzienlijke prestatietoename verzekerd zijn. Deze nieuwe technologie betekent voor u de natuurlijke stap in richting tot het succes waarnaar u al lang met verlangen uitkijkt.
De ingebouwde frequentiegenerator kan op volgende speciaaleffecten worden ingesteld:
1. volledige ontspanning; gelijktijdig sterkt deze frequentie het ondere deel van uw rug.
2. frequentie die de ontspanning na inspannende oefeningen, vooral bij bodybuilding, bevordert.
3. voor het overwinnen van uitputtingstoestanden; meer energie voor aanvullende oefeningen.
4. concentratie en precisie, vooral behulpzaam bij golf, schieten en andere takken van sport waarbij het aankomt op nauwkeurigheid.
5. levenskracht en energie, vooral voor oefeningen voor de benen en de ondere lichaamsdelen.
6. levenskracht en energie met het brandpunt op armen, schouders, borstspieren en het bovendeel van de rug.
7. aarding, blokkeert pogingen van gedachtencontrole, meer stresstolerantie, verkwikkend, vlugger leren en coördinatie van verstand en lichaam.
8. coördinatie in het algemeen, stimuleert de ziel, welbevinden, bedwjngen van jetlag-uitwerkingen, groter leervermogen en zelfverzekerdheid, sterking van de kracht van vooral die spieren die het nodig hebben.
9. eenheid van lichaam en geest; kann voedingssupplementen optimaliseren.
10. energie, vitaliteit en de mogelijkheid om anderen op onbewust niveau te beïnvloeden, b.v. d.m.v. lichaamstaal; goede frequentie voor gericht spieropbouw.
11. zelfverzekerdheid, overtuigd zijn van de overwinning, toegenomen agressie, daar waar nodig een „energetische steroïde“
12. versterkt kracht en vrolijkheid; meer volhardingsvermogen en goed voor langdurige training.
De Performer 2400 wordt geleverd met transfercombo.
Verdere mogelijkheden en additionele toepassingsgebieden biedt een combinatie met de powerradionik programma’s en met de symboolkaarten van uw keuze.
Bel op en en maak gratis gebruik van de gelegenheid van een 24 uren durende test waardoor u de sportactiviteit van eigen keuze kunt optimaliseren.

De navolgende toepassingsvoorbeelden zijn een samenvatting van persoonlijke ervaringen van de vele trotse bezitters van chigeneratoren®, orgonradionik™ toestellen en powerradionikprogramma’s. .

Klik hier op de verbinding van uw keuze m.b.t. meer informatie. Uiteraard zult u zelf nog veel meer toepassingen ontdekken.

Aafweer van aanvallen

DOR

Rechtszaken / rechtsgedingen

Artistieke inspiraties

Politiek succes

Algemeen welzijn

Elektrosmog

Gewichtscontrole

Landbouw

Populariteit

Anhechtingen
Energie Kansspel Wettig problemen Vluger leren
Evenwicht Aardstralen Huisplanten Liefdesrelaties

Bescherming en afweer

Uitstralingskracht

Gezin / familie

Huisdierene

Magie

Psychisch evenwicht

Buitenzintuiglike waarneming Conditie Huitverzorging Management

Sport

Beïnvloeding Vloeken Topprestaties bij het sporten Marketing Ruzie en tweedracht
Beroep Vriendschap Intelligetie

Meditatie

Verbeteren van de werksfeer

Bedrijfsadvisering

Tuin

Intuitie

Musiek Vervloekingen,
verwensingen
Relaties Hersenfrequenties Kinderen Neurolinguistisch programmeren (NLP) Vitaminen
Bodybuilding Geld Kruiden Voedings-supplementen Water optimeren
Charisma Zaak Cliëntele Persoonlike uitstraling Wellness